Caroline Torkelsen - Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.
Hjem Add Om meg Instagram

2

I går så var det så utrolig fint vær her på Karmøy, så meg og min mor fant ut at vi skulle gå ut å ta litt smått gravid bilder når vi for en gangs skyld har så fint vær som dette her. Med andre ord, ta noen "test" bilder til magen min popper fram skikkelig til slutt. Men vi kunne jo også merke på været at det ikke er sommer enda men vår. Derfor ble det ikke så mye bilder, og i tillegg så koblet hodet mitt helt ut, så jeg var ikke på rett plass når vi skulle ta disse bildene. Derfor ble det en del ganske så like bilder, men allikevel så tenkte jeg at jeg skulle vise noen av bildene til dere!


♥Caroline Høyland Torkelsen

 • Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta