Caroline Torkelsen - Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.
Hjem Add Om meg Instagram

7

Syk

I de siste dagene har jeg ligget med omgangs syken,(?) tror jeg da. Og i dag når jeg våknet så var det enda verre.. Jeg har fått rett og slett alt på en gang bortsett fra feber. Kvalmen, svettinga som går over til kaldsvetting, halsbrann, muskler som svikter, oppkast, mensen murringer på det ekstreme og som også gjør at lille jenta mi i magen blir urolig stakkar.. Så jeg er usikker på om jeg får kommet med et innlegg i løpet av dagen, vi får se om energien min går opp og lar meg få tenke litt. ♥ Caroline Høyland Torkelsen

 • Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta