Caroline Torkelsen - Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.
Hjem Add Om meg Instagram

2

Jeg er ei jente på 19 år fra en plass kalt Karmøy i Rogaland. Her er jeg født og oppvokst. Jeg gikk på videregående skole for å utdanne meg som servitør og flyttet her i fra i et halvt år for å vær lærling som servitør i Stavanger. Men etter den første halvdelen av læretiden min så skjedde det drastiske endringer i livet mitt der jeg mistet min far og valgte på grunn av det og flytte hjem. Etter det hadde gått noen måneder så prøvde jeg meg selvfølgelig igjen som servitør, bare denne gangen i Haugesund, og fant da fort ut at dette ikke var noe jeg ville holde på med. Det har da ført til at den dag i dag sitter jeg dessverre arbeidsledig, men har tenkt meg på skole igjen der jeg har planer om å ta opp skolen på vg1 igjen på TIP.

Men først så kommer det en liten prinsesse til meg nå i August, som gjør at den planen der blir satt litt på hyllen. Dette er min første unge, og i tillegg så venter jeg jo ei jente, den 28. august. Hvor stas er ikke det? Den første ungen jeg får er ei lita prinsesse, som jeg allerede elsker over hele mitt hjerte. Så det første året blir jeg da hjemme med den lille!

Foruten om det, så har jeg også en stor interesse i foto, som egentlig har avtatt de siste årene, men som jeg har planer å ta opp igjen! Så hvorfor ikke dele de bildene med dere nå? I tillegg til at jeg har holdt på aktivt med Karate siden 3. klasse, men dessverre av tok dette litt da jeg begynte på 2. året på videregående, da jeg var mye på utplassering og i tillegg reiste til Frankrike, for å jobbe å studere der. Men dette er noe jeg håper jeg får tatt opp igjen etter prinsessa kommer til verden.

Er det noe mer dere lurer på, så må dere ikke nøle med og spør, så svarer jeg!
 

 • Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta