Caroline Torkelsen - Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.
Hjem Add Om meg Instagram

3

Her om dagen gikk det plutselig opp for meg at jeg nærmer meg mer og mer fødselen. Altså på fredag går jeg inn i uke 29 og er med andre ord inn i tredje og siste trimester av svangerskapet! Her en dag så satt jeg jo å tenkte på at det er så ekstremt lenge til jeg får møte prinsessa mi, og plutselig gikk det opp for meg at det faktisk ikke er det, altså jeg er nå snart ferdig med 2/3 deler av svangerskapet og har bare en del igjen. Og tro meg, den skal nytes til det maksimale, for det er jo så koselig å gå gravid også. Men altså med andre ord det var på tide å planlegge pakkingen av fødebagen, og det fikk jeg altså gjort!

Det er jo første svangerskapet mitt, og første fødsel så er jo stor sjanse for at jeg har pakket med noe jeg ikke trenger (?) og fort gjort at jeg har glømt noe helt ut. Så hvis du har tips til meg om hva jeg ikke trenger, eller hva jeg trenger så la meg få vite det i kommentarfeltet da!

♥ Caroline Høyland Torkelsen
#gravid #graviditet #svangerskap #fødebagen

 • 2

  I går fikk jeg endelig på plass en vugge til den lille prinsessa, da jeg og barnefaren var på amanda et senter i Haugesund, nabo kommunen til Karmøy, for å kjøpe inn litt når mini kommer til verden! Så når jeg kom hjem så måtte jeg jo bare få satt denne opp og se hvordan den ble i tillegg til et par bilder av den. Jeg har lenge siglet etter Monica vuggen, så det måtte jo bli den da.  Jeg skal ikke ha denne uroen i vugga, men den pyntet bare så fint opp i bildene synes jeg!  ♥ Caroline Høyland Torkelsen
  #baby #gravid #svangerskap #vugge

 • 0

  Siden jeg allerede har laget et innlegg av baby pakken til apotek 1 så tenkte jeg at jeg like gjerne kan hive ut et innlegg om Rema 1000 sin!

  Jeg kan vell starte med hva som er meg i rema 1000 sin.

  • Badesåpe 
  • Tørre stellekluter
  • Våtservietter
  • Bomullspinner
  • Lev vel sine bleier i kategori 2 (3-6 kg)
  • En body i størrelse 74/80 med et søtt lite motiv på
  • En tytt fra MAM


  Først av alt må jeg si at jeg bare elsker motivene på denne søte vesken, jeg fikk med. Og den er ganske grei til hvis man skal ut å handle med den lille. Så istede for å bruke poser så er det nok denne det kommer til å gå i når jeg bare skal ha noe på matbutikken.  ♥ Caroline Høyland Torkelsen

 • 2

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere vogna jeg har kjøpt til lille frøkna i magen. Det er en Silver Cross Elegance Duovogn Special Edition, i fargen vintage rose. Hvis jeg kan si det selv så er denne vogna bare absolutt bedårende. Jeg har ikke fått mulighet til å ta den med på en test tur enda, ikke på grunn av dårlig vær men rett å slett fordi jeg har ikke orket. På Karmøy er det ikke hver dag man har fint vær, og spesielt ikke så fint at man kan ligge ute på terrassen å sole seg, så jeg har nemlig bare slappet av de siste dagene. Men å ta den med ut på en liten prøve tur blir det vell i løpet av svangerskapet uansett, har jo egentlig ganske så god tid enda til det så.

  Silver Cross Elegance, er en ganske klassisk duovogn, etter min mening så ser den kanskje litt "kongelig" ut. Det som er med denne vogna er at den ikke har en seperat bag del og sitte del, men det er ganske enkelt et trekk over "sittedelen" som kan tas av å når man skal ta i bruk sittedelen. Det gjør den praktisk på så mange måter, da den automatisk tar mindre plass hjemme. 


  I tillegg er det et par ting man får med når man kjøper denne vogna, som er stelleveske, trekk til sportsdel, "flaskebeholder" og skifte underlag.
  Og oppi har jeg bare lagt oppi lammeskinnet i rosa som jeg kjøpte i mens, til det som skal ligge der kommer! 

  Det er også en søt liten blomst med hjerteknapp med som man enkelt fester på da det er magneter på begge sider av den. Så det er bare til å feste på hvor man vil. Jeg tenkte også å få laget et nytt innlegg av vogna når jeg har fått alt på plass og tatt den med på trilletur. Men nå har dere i hvertfall fått sett den litt bedre enn sist.
  ♥ Caroline Høyland Torkelsen

    

 • Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta