Planlegging av fødebagen (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

3

Planlegging av fødebagen

Her om dagen gikk det plutselig opp for meg at jeg nærmer meg mer og mer fødselen. Altså på fredag går jeg inn i uke 29 og er med andre ord inn i tredje og siste trimester av svangerskapet! Her en dag så satt jeg jo å tenkte på at det er så ekstremt lenge til jeg får møte prinsessa mi, og plutselig gikk det opp for meg at det faktisk ikke er det, altså jeg er nå snart ferdig med 2/3 deler av svangerskapet og har bare en del igjen. Og tro meg, den skal nytes til det maksimale, for det er jo så koselig å gå gravid også. Men altså med andre ord det var på tide å planlegge pakkingen av fødebagen, og det fikk jeg altså gjort!

Det er jo første svangerskapet mitt, og første fødsel så er jo stor sjanse for at jeg har pakket med noe jeg ikke trenger (?) og fort gjort at jeg har glømt noe helt ut. Så hvis du har tips til meg om hva jeg ikke trenger, eller hva jeg trenger så la meg få vite det i kommentarfeltet da!

♥ Caroline Høyland Torkelsen
#gravid #graviditet #svangerskap #fødebagen • 01.06.2017 kl.01:14
  Jeg har ingen anelse fordi jeg aldri har vært gravid, men ønsker deg lykke til og dette er jo så spennende!
  02.06.2017 kl.16:47
  så spennende! anbefaler å ta med morgenkåpe ;)
  02.06.2017 kl.18:43
  Charlene N. Nedrum: Takk for tipset! :D Da er det også skrevet ned! :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta