Prøve meg som fotograf for lillebror (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

2

Prøve meg som fotograf for lillebror

Jeg er så heldig som har en så utrolig kjekk lillebror, som absolutt var med på å stå litt prøve modell for meg i går da jeg prøvde ut det nye "fotoutstyret" mitt. Jeg har hatt en ganske så lang pause fra det å ta bilder, og har rett og slett aldri vært flink på å ta bilder av folk, men jeg må egentlig si meg ganske fornøyd med de bildene jeg fikk tatt av min bror i går. Og heldigvis så er den gutten der så ekstremt fotogen av seg også. Det var jo egentlig også bare noen raske bilder for å se hvordan det ble og om jeg fikk det "til". Setter også utrolig stor pris på konstruktiv kritikk, da jeg er ganske ny til dette å ta bilder, så bare til å slenge ut hva du mener. Er foresten også bare en duk som jeg har tatt på stativet da jeg venter på bakgrunn.
Så da var jo spørsmålet, hva syns dere?


♥ Caroline Høyland Torkelsen
#foto #bilder #lillebror #familie #amatørfotograf #fotograf • 25.05.2017 kl.16:24
  Kjempeflotte bilder! Likte veldig godt bildene med lego!! :D
  25.05.2017 kl.22:23
  Charlene N. Nedrum: Tusen takk ! :D Ja han er så glad i lego så det måtte jo nesten være med på bildene :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta