9 ting jeg elsker med å være gravid (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

6

9 ting jeg elsker med å være gravid 

Jeg har jo skrevet et innlegg om de negative tingene med å være gravid, som du kan lese her. Så hvorfor ikke skrive et innlegg om det jeg elsker med å være gravid i tillegg? For som sakt veier jo det positive opp mot det negative, og det er jo en så fantastisk følelse det å gå gravid i tillegg.

 1. Man er ALDRI alene. Føler man seg alene så dukker det fort opp et spark fra magen, og plutselig så er man ikke så alene likevel. Har tatt meg selv i å snakke til magen 1000 ganger også nå når jeg sitter for meg selv, så helt ærlig så har det vært en lettelse for meg at jeg vet at jeg teknisk sett er 2 personer nå.
 2. Oppmerksomhet! Haha, ikke det at jeg alltid vil være midtpunktet altså men må si jeg elsker den oppmerksomheten jeg får nå. Jeg får alltid spørsmål om hvordan det går med meg, om jeg kjenner liv etc.. Og folk blander seg automatisk inn i svangerskapet, noe som jeg syns er veldig gøy selv da. Et eksempel da er jo hvis jeg har en drit dårlig dag, og så går jeg på besøk eller noe slik så får jeg alltid spørsmål om hvordan det går med meg, og de spør faktisk fordi de bryr seg. Ikke fordi de må!
 3. Det å kjenne liv i det hele tatt, og etter hvert kjenner forskjell på om det er en fot eller en hand. Med en gang en kjenner det første sparket så knytter man jo allerede et ekstremt sterkt bånd med den lille. Jeg selv er nesten på gråten av glede ofte når jeg kjenner liv fra henne, og er helt ærlig den beste følelsen med det å gå gravid.
 4. Handle inn baby klær. En god unnskyldning til å bruke penger, selv om man har alt klart. Men altså, se den søte jakken med bamse øyrer på da! Det blir jo så fint på den lille. Er jo ikke så ofte man får gjøre det, så hvorfor ikke bare gjøre det nå da. Altså man får aldri nok av baby klær sånn i teorien, selv om man bruker kanskje mindre klær til babyen enn hva man tenker.
 5. En veldig god unnskyldning! Innrøm det du har vell også vært en av de som har fisket opp denne unnskyldningen når du ikke har hatt lyst til å gjøre noe, samme om du er i topp form eller ikke. Altså, man får lov til å bruke denne unnskyldningen av og til, og det får de rundt bare godta! Er ikke ofte man kan fiske opp en så god unnskyldning altså.
 6. Gratis ?plastikk operasjon?. Vet jo at dette er veldig individuelt, men for meg som var en størrelse A i bh før og har gått opp til en størrelse C! Gratis ?boob job? og ikke minst den Kim K rumpa jeg har fått da!! Altså hvem har sakt man ikke er sexy når man er gravid?
 7. Man har ALLTID noe en kan snakke om! Møter man på noen som man ikke har snakket med på en evighet, så hvorfor ikke bare snakke om graviditeten eller barn generelt. De fleste jenter syns jo dette er så spennende og snakke om så hvorfor ikke? Kanskje litt vanskeligere med menn da, men alltid vært å slå av en prat med de også om det, spesielt hvis de er fedre fra før.
 8. Gleden av å oppleve at en unge vokser inni deg. Altså det er jo ingenting som er mer sykt og gøy å tenke på at han/hun utvikler seg i kroppen DIN og former seg mer og mer som et menneske inni kroppen.
 9. Man slipper mensen i minst 9 måneder! Altså jeg lar bare denne stå for seg selv, for den sier sitt uansett.

 

♥ Caroline Høyland Torkelsen
#gravid #baby #svangerskap #graviditet • 22.05.2017 kl.14:16
  det virker så spennende! Gleder meg til den dagen dette blir en realitet for meg!
  22.05.2017 kl.18:34
  Thea Mariel: Ja kjenner jeg gruer meg litt til å være ferdig med dette svangerskapet, for alt i alt hvis jeg ikke tenker på plagene, så er det så koslig! Men gleder meg til å treffe prinsessa mi også! <3
  22.05.2017 kl.15:25
  Så fin du er gravid! :)
  22.05.2017 kl.18:33
  elisebr: Tusen takk ! :)
  22.05.2017 kl.23:29
  mange fine ting med å bære på et lite menneske ja <3
  23.05.2017 kl.18:51
  krist.in: Ja det er så! Så mye mer også egentlig enn bare disse punktene <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta