7 ting jeg hater med å være gravid (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

5

7 ting jeg hater med å være gravid


De fleste som går gravid vet jo selv at det ikke bare er positive ting med å gå gravid, selv om det positive veier opp mot det negative. Men som oftest så er det jo bare det positive som blir delt. Så hvorfor ikke hive på med et innlegg om de negative tinga også? Altså jeg vet jo selv at det er verdt det til slutt, så absolutt og det er jo jeg som har valgt å ha det slik som dette i 9 måneder. Men kanskje det er noen av dere som kjenner dere igjen her eller for all del bare får en liten latter av dette her.
 

 1. Når som helst, hvor som helst må man bare plutselig på do. Og det er ikke snakk om bare litt, men man blir akutt pissetrengt. Og det nytter heller ikke å lene seg litt framover når man sitter på do for at man skal tisse rolig, nei nei! Det går rett ned akkurat som en foss og i tillegg kunne man trudd at halve verden hørte den fossen!
 2. Man bruker evigheter med å komme seg opp om morgen. Misforstå meg rett, jeg er et B-menneske og elsker å bruke ekstrem lang tid på å våkne opp om morgen! Men når det er snakk om at man bruker 5-10 minutter på å snu seg fra en side til den andre og i tillegg bruker minst den tiden på å reise seg opp, så blir det litt mye til tider..
 3. Kvalme, å du kjære kvalme, rett og slett det verste av hele svangerskapet. Når man tror man er heldig å kvitt det så kommer det tilbake og det sterkere enn til vanlig. Man spiser generelt mindre av forskjellige typer mat og man er ikke i stand til å være med på så mye på fritiden..
 4. Jeg føler meg som en hvalross! Jeg er en gedigen ballong som bar går fritt på bakken og folk sier det gløder av meg? At jeg passer så godt å gå gravid etc.. Men jeg selv føler meg som en skikkelig stor kloss major, og gedigen. Jeg føler ingenting glød av meg egentlig, bortsett fra den gløden om at jeg er trøtt og sliten og vil sove mer.
 5. Spekemat! Å gud hvor mye jeg savner det! Og spesielt når jeg er såpass kresen som jeg er og ikke liker en drit, for å si det mildt. Det i tillegg når folk rundt deg bestemmer seg for å hive innpå rett foran fjeset ditt med spekemat og i tillegg prestere å si ?du går glipp av noe her.? Ja jeg vet jeg går glipp av noe, men igjen så er det også verdt det å gå glipp av det i tillegg.
 6. Finne klær som tar seg ut til normalt. Misforstå meg rett her altså, jeg elsker å gå i joggebukser og t-skjorter, men dette er noe man fort går lei av dessverre.. Så har vi jo også kjoler da som er så behagelig når man går gravid. MEN, for å være ærlig, hvem gidder vell å barbere leggene sine hver dag? Det er slitsomt når man har den store kulen i veien og må stresse med å se hvor man barberer seg. Og i tillegg så er jeg ikke så veldig fan av de mamma klærne heller, og igjen de buksene men som regel får kjøpt, gjør jo ekstremt vondt og er ubehagelig å ha på seg.
 7. Og når man først snakker om barbering da, så må jeg jo også få opp at dette er et punkt. Overkroppen går jo helt fint, og bena er jo generelt kun stress. Men underlivet! Jeg klarer jo ikke en gang å se hvor jeg barberer meg i det hele tatt da, så det er jo DEN ekstrem sporten. ?Ok, vi prøver å barbere her, kanskje går det fint men mest sannsynligvis kommer jeg til å se så mye blod at jeg besvimer.? Heldigvis, så har jo jeg ikke noen å ?pynte? meg for der nede, så jeg kan være litt latere, men for min egen del hadde jo vært gøy å kunne fått freshet meg litt opp.

 

♥ Caroline Høyland Torkelsen
#gravid #tanker #mammablogg #gravidblogg  • 15.05.2017 kl.20:08
  Hehe, kjenner igjen mye her. Hold ut! Det er noe godt i andre enden! :)
  15.05.2017 kl.20:09
  Lindis: Ja til syvende og sist er det jo verdt alt! :D Er nå bare 3 måneder til så dette skal gå bra nå!
  15.05.2017 kl.20:13
  Så fin du er. Og utrolig flott kjole <3
  22.05.2017 kl.18:34
  Pernille: Tusen takk <3
  22.05.2017 kl.23:36
  hehe gøy innlegg! kjenner meg igjen !  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta