Vogna mi: Silver Cross Elegance (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

2

Vogna mi: Silver Cross Elegance

Jeg tenkte jeg skulle vise dere vogna jeg har kjøpt til lille frøkna i magen. Det er en Silver Cross Elegance Duovogn Special Edition, i fargen vintage rose. Hvis jeg kan si det selv så er denne vogna bare absolutt bedårende. Jeg har ikke fått mulighet til å ta den med på en test tur enda, ikke på grunn av dårlig vær men rett å slett fordi jeg har ikke orket. På Karmøy er det ikke hver dag man har fint vær, og spesielt ikke så fint at man kan ligge ute på terrassen å sole seg, så jeg har nemlig bare slappet av de siste dagene. Men å ta den med ut på en liten prøve tur blir det vell i løpet av svangerskapet uansett, har jo egentlig ganske så god tid enda til det så.

Silver Cross Elegance, er en ganske klassisk duovogn, etter min mening så ser den kanskje litt "kongelig" ut. Det som er med denne vogna er at den ikke har en seperat bag del og sitte del, men det er ganske enkelt et trekk over "sittedelen" som kan tas av å når man skal ta i bruk sittedelen. Det gjør den praktisk på så mange måter, da den automatisk tar mindre plass hjemme. 


I tillegg er det et par ting man får med når man kjøper denne vogna, som er stelleveske, trekk til sportsdel, "flaskebeholder" og skifte underlag.
Og oppi har jeg bare lagt oppi lammeskinnet i rosa som jeg kjøpte i mens, til det som skal ligge der kommer! 

Det er også en søt liten blomst med hjerteknapp med som man enkelt fester på da det er magneter på begge sider av den. Så det er bare til å feste på hvor man vil. Jeg tenkte også å få laget et nytt innlegg av vogna når jeg har fått alt på plass og tatt den med på trilletur. Men nå har dere i hvertfall fått sett den litt bedre enn sist.
♥ Caroline Høyland Torkelsen

   • 02.05.2017 kl.20:08
  For en nydelig vogn :)
  02.05.2017 kl.20:09
  Linn: Tusen takk ! :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta