Svangerskaps uke 23: (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

2

Svangerskaps uke 23:

Termindato: 28. august 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 23 og er med andre ord 22+0 uker på vei.

Dager igjen av svangerskapet: 128 dager igjen og er 54,6% på vei.

Babyen er så stor som:  Hun er hele ca. 27 cm lang og veier ca. 465 gram i starten av uken og 550 gram i slutten.

Kjenner du mye til den lille: Det blir bare mer og mer aktivitet inni her hos meg! Men er fortsatt 2-3 uker til jeg skal kunne kjenne bevegelse hver dag, og være skikkelig obs på om bevegelses mønsteret endrer seg noe voldsomt! Så her er det ingen fare da hun er super aktiv hver eneste dag.

Innkjøp: Jeg har jo som sagt kjøpt denne vognen som jeg snakket om, og den har faktisk kommet på plass hos meg på onsdag så fra de startet sendingen på tirsdag så gikk det bare en dag, så jeg skal få tatt noen bilder snart å få skrive litt om denne vognen når været sier seg enig i en liten prøve tur. Og i tillegg har jeg kjøpt en vippestol brukt på facebook som jeg skal hente på mandag.

Utstyr:  Det viktigste jeg trenger til lille nå er vell bilstol og høst/vinterdress da hun kommer sent i august så det kan risikere det blir litt kaldt rundt den første trilleturen. I tillegg så bor jeg også på en liten øy så det blåser ganske mye, derfor er det ganske greit med denne vinterdressen uansett årstid. 

Ukens craving: Har enda den store cravingsen på fersken iste! Men hvis jeg skal nevne noe annet også så har det gått en del i polarbrød med nugatti og banan.

Plager: Det er vell nokså likt som sist. Kvalme, bakkenløsning og blodtrykksfall!

Vekt oppgang gjennom graviditeten: Jeg har lagt på meg 1,9 kg i løpet av hele graviditeten min som jeg vil si er et stort steg for meg, da jeg kun hadde lagt på meg til sammen 0,6 kg for 2 uker siden.

Kjønn på babyen: Ei lita prinsesse!

Hvordan sover du om natta: Her tror jeg at jeg er ganske heldig for øyeblikket da jeg sover som regel natten rundt og sover gjerne i 10-12 timer. I tillegg så må jeg også ha meg et par blunder i løpet av dagen.

Fødselsforventninger: Eneste jeg vet at det skal bli fantastisk å ha den lille prinsessen i armene mine, kjenner allerede jeg vil ha henne ut så fort som mulig men alikevell går graviditeten så ekstremt fort. 

Humør: Jeg har blitt mye bedre til å kontrollere humøret mitt og har funnet ut at jeg heller skal gå på bade og ta meg en liten time-out enn og bli kjempe sint.

Neste kontroll: Neste kontroll blir hos legen den 8.mai for å sjekke opp hvilken blodtype jenta mi er! For jeg er nemelig type 0 rhesus negativ og det betyr med andre ord at hvis den lille er positiv så må jeg ta en sprøyte for at det ikke skal skje komplikasjoner hvis blodet hennes kommer i mitt. Men dette kan jeg skrive et lite innlegg om en annen gang? 

♥ Caroline Høyland Torkelsen

#gravid #svangerskap #uke23 #gravidblogg • Ella
  03.05.2017 kl.21:41
  Venter også en jente 28 august <3
  03.05.2017 kl.22:14
  Ella: Å så gøy ! :D Gratulerer <3 Får se om vi kanskje får de på samme dag da <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta