Første tanker etter positiv test (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

0

Første tanker etter positiv test

Før jeg tok testen hadde jeg jo selvsagt mine tanker om jeg var gravid eller ei, det sier vell seg selv når man går å tar en test. Da var jeg egentlig ikke så veldig nervøs, da jeg hadde tatt test før når menstrasjon min var uregelmessig. Fra september til slutten på oktober hadde jeg menstrasjon annen hver uke så da ble det til at jeg tok en test da for å være på den sikre siden, men den var da negativ så da tenkte jeg ikke så mye på det egentlig. Etter 21. oktober så fikk jeg ikke noe i det hele tatt, men da tenkte jeg dette kunne eventuelt da komme av stress blant annet, da jeg hadde snakt med min mor om dette. Men så hadde vi kommet til desember og jeg begynte virkelig å bekymre meg, så derfor den 17. desember gikk jeg til helsestasjon for å nemlig få dette sjekket. Jeg var jo nødt til å vente ei stund for å se hva denne testen kom på, og etter 10-15 minutter der jeg fikk snakt litt om dette med helsesøsteren om hva jeg syns om det hvis det ble positiv test så gikk hun bort til testen og jammen viste den positiv! 

Før jeg fikk resultatet på testen så var det kun positive tanker rundt dette og jeg tenkte det ikke var noe problem i det hele tatt. Men når jeg fikk den store nyheten så begynte jeg faktisk å ty til tårer av nervøsitet. Jeg var livredd rett og slett, da jeg ikke følte selv at JEG kunne klare å få en unge nå. Jeg hadde ikke økonomisk styr på livet, jeg og barnefaren var ikke sammen, jeg hadde ikke jobb etc.. Og når jeg lot det synke mer å mer inn at jeg faktisk hadde en liten spire i magen, så ble jeg egentlig bare mer og mer redd, men allikevel så ble jeg glad for denne nyheten. Jeg hadde tankene mine innom det å ta abort, enda jeg alltid har sakt selv at jeg aldri skulle gjøre det. Dette fordi jeg var redd, og selv følte jeg ikke kunne være ei bra mor for det kommende barnet, akkurat fordi jeg ikke hadde en jobb. Men igjen så tenkte jeg at selv om jeg ikke har jobb for øyeblikket så er det ikke det som bedømmer om jeg er ei god mor eller ei og jeg viste av hele mitt hjerte at hvis jeg hadde tatt vekk denne ungen, så kom jeg til å angre meg i hel og i hvert fall trykke ned på meg selv. 

Og nå vet jeg at jeg kommer til å være den beste moren for akkurat mitt barn. Nei jeg er ikke perfekt, men hvem er vell det egentlig? Jeg kommer alltid til å gjøre mitt beste for at min lille prinsesse skal ha det bra, selv om mamma og pappa ikke er sammen. Det eneste jeg ser nå når det kommer til mitt lille gull så er det glede, tårene triller nå av glede og ikke frykt. Mamma skal gjøre alt for at du skal ha det bra min lille skatt. 

♥Caroline Høyland Torkelsen

 

#gravid #tanker #svangerskap #mamma


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta