Svangerskaps uke: 22 (Caroline Torkelsen)
Hjem Add Om meg Instagram

2

Svangerskaps uke: 22

Jeg tenkte jeg kunne ha en svangerskaps oppdatering en gang i uken. Som regel blir dette på en fredag siden da går jeg inn i ny uke, men i og med jeg startet denne bloggen i går så får vi slenge på en i dag da. Det er bare til å spør om spørsmål angående svangerskapet/meg osv.. Jeg svarer på det meste jeg kan svare på.

Termindato: 28. august 2017

Hvor langt på vei: På fredag gikk jeg inn i svangerskapsuke 22. Med andre ord så er jeg 21+3 uker på vei.

Dager igjen av svangerskapet: 132 dager igjen og er 53,2% på vei allerede! Med andre ord så er det mindre enn halvparten av tiden igjen.

Babyen er så stor som: Barnet er ca. 26 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 360 gram i begynnelsen av uken og ca. 450 gram i slutten. 

Kjenner du mye til den lille: Det gjør jeg absolutt, mest når jeg sitter eller legger meg ned, da den lille ikke blir vugget i søvn lenger med aktiviteten min. I går kjente jeg til og med spark uten på magen! Må innrømme det var skikkelig koselig så det første som ble gjort var å ringe mamma å si ifra.

Innkjøp: Her har det blitt innkjøp av en kommode til barnerommet og litt kler da jeg fikk vite kjønn sist uke. Men tror nok det beste innkjøpet jeg har gjort er å kjøpe vognen til den lille! Nemlig en Silver Cross Elegance i fargen rosa. Jeg hadde egentlig fått kjøpt en veldig fin vogn brukt, men da jeg kom over denne forelsket jeg meg helt. Den vogna ble bestilt i går og er på vei til meg fra lageret nå.
 

Utstyr: Her har jeg en del ting til jeg må få på plass før den lille kommer, som bilstol, vugge, babynest som jeg har begynt på, vognpose etc.. 

Ukens craving: Jeg har vell hatt cravings på fersken iste og har vært nødt til å få i meg minst en halv liter til dagen siden uke 12 hvis ikke mer.

Plager: Jeg sliter en del med bekkenet og kvalme for det meste. Men så er det også litt små ting som halsbrann og blodtrykksfall når jeg står i alt for langt tidsrom.

Kjønn på babyen: Jente!!

Hvordan sover du om natta: Her tror jeg at jeg er ganske heldig for øyeblikket da jeg sover som regel natten rundt og sover gjerne i 10-12 timer. I tillegg så må jeg også ha meg et par blunder i løpet av dagen, da jeg er så ekstremt trøtt og sliten hele tiden.

Fødselsforventninger: Jeg har faktisk ikke latt meg tenke så mye på det med fødselen, eneste jeg vet at det skal bli fantastisk å ha den lille prinsessa i armene mine. 

Humør: Jeg blir ekstremt fort irritert og sint for ingenting, spesielt hvis jeg stresser. Men heldigvis så er det noe jeg har lært å kontrollere bedre. Jeg tar meg også i å gråte over ting som å se en søt liten valp på nettet. 

Neste kontroll: Skal faktisk til jordmor nå i morgen på kontroll hos henne!   • 18.04.2017 kl.19:26
  Fin vogn :)
  18.04.2017 kl.20:04
  Anonym: Takk :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Caroline Torkelsen

  Jeg er ei jente på 19 år fra en liten øy på vestlandet som er kaldt Karmøy! Her på bloggen min kommer jeg til å skrive hovedsakelig om reisen gjennom graviditeten min, samtidig som det også kommer litt forskjellig fra hverdagen.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta